Wat mensen over Wendy zeggen..

Zeer kundige en heel vriendelijke intern begeleider. Heeft veel ervaring op allerlei verschillende gebieden en kan dit op een prettige manier inzetten en delen. Ziet snel wat er moet gebeuren en wat er kan verbeteren. Bij Wendy ben je aan het goede adres wanneer je de zorgstructuur van je school onder de loep wilt nemen en verbeteren, maar ook als je tijdelijk een intern begeleider nodig hebt ivm ziekte.

Judith Enning - Intern begeleider, basisschool Nour - 's-Hertogenbosch

Wendy werkte onder als interim interne begeleider in de afgelopen maanden op basisschool Nour.
Zij hield zich binnen ons team voornamelijk bezig met de coördinatie en uitvoering van de zorg in de school. Wendy heeft daarbij haar bekwaamheid op het gebied van zorgbeleid, de coördinatie en uitvoering van het zorgbeleid in de school, en de begeleiding en professionalisering van leraren meer dan goed laten blijken.

De accuraatheid en snelheid waarmee Wendy haar werkzaamheden voldeed zijn bewonderenswaardig.
Ik kan Wendy sterk aanbevelen aan een toekomstige werkgever.

Samira Budak - Directeur, basisschool Nour - 's-Hertogenbosch

Wendy is een fijne collega om mee samen te werken. Ze is enthousiast en heeft humor. Zij werkt vanuit een helikopterview en is planmatig en analytisch. In contact met kinderen, ouders en collega’s is zij laagdrempelig en open. Met deze houding zorgt zij ervoor dat zij in haar IB- functie haar taken succesvol kan volbrengen. Daarnaast is Wendy goed in het geven van feedback om individuen te laten groeien. Als directe collega heb ik twee jaar lang intensief met haar samengewerkt. Een samenwerking waar ik veel van heb geleerd en met plezier en voldoening op terug kijk.

Marjolein Silvania-Klunder - Directeur Petrusschool - Rijswijk

Werken met Wendy heb ik ervaren als zeer leerzaam. Ze heeft mij begeleid en heeft dit met veel plezier gedaan. Ze geeft opbouwende kritiek waardoor je zelfvertrouwen groeit én waardoor je kwaliteiten toenemen. Wendy neemt de tijd voor je en helpt en ondersteunt waar nodig. Ze straalt rust en vriendelijkheid uit.

Meike Oskam-Burki - Leerkracht

‘Lieve Wendy, wat kan ik zeggen. Ik ben blij dat onze school iemand heeft zoals jij. Een IB-er die er is voor de kinderen en die meedenkt met de ouders en leerkrachten. Ik hoop je nog lang op deze school te mogen zien. Thnx voor alles wat je voor ~ en voor ons hebt gedaan. Dat waarderen we echt super erg. Je bent een topper!’

– Moeder van een leerling uit groep 8

‘Als voormalig leidinggevende heb ik Wendy ervaren als een enthousiaste en betrokken intern begeleider. Wendy heeft zich in een complexe omgeving met een team dat in een verandertraject zat positief neergezet. Haar doel voor ogen is de ontwikkeling van de leerling. Haar kracht zit in het meenemen van het team met onderbouwde argumenten en het in gesprek gaan met individuen. Als Wendy hulp nodig had of onzeker over een bepaalde kwestie dan schroomde ze niet om dit te bespreken en uiteindelijk ook weer zelfstandig op te pakken.’

– Senne Donders - directeur Laurentius De Praktijkschool

“Wendy is overtuigend op inhoud en doet dit het liefst in kleinere en informele settings.“

“Wendy is coachend erg sterk. Ze heeft hierin een prettige mix van “warme zakelijkheid” waarbij zij de grenzen bewaakt en de menselijke aandacht behoudt.”

“Wendy gaat niet graag de confrontatie aan, maar is goed in staat om haar grenzen aan te geven.”

“Wendy heeft een onderzoekende houding, stelt vragen en komt tot de kern.”

IB- Assessment december 2019