Over

Mijn naam is Wendy de Vries. Ik woon in Hulsel (NB) en ik ben in 1998 afgestudeerd aan de Ichthus PABO, Rotterdam. Met heel veel plezier werk ik ruim 25 jaar in verschillende rollen binnen het onderwijs. Ik mag mezelf met recht een “onderwijsprofessional” noemen.

Naast de PABO heb ik de Master SEN (orthodidactiek) en verschillende post HBO-opleidingen afgerond, zoals bijvoorbeeld de opleiding tot coach en de opleiding tot auditor in de leergang persoonlijk leiderschap, van Cadenza. In juni 2023 heb ik de opleiding tot Expert Onderwijskwaliteit met succes afgerond.

Mijn passie:
Mijn passie is onderwijs en leren

Mijn visie:
Leerlingen hebben recht op goed en uitdagend onderwijs. Onderwijs waarin zij zich breed ontwikkelen en uitgroeien tot zelfstandige en evenwichtige mensen, voorbereid op de toekomst. Dit in een goede verbinding en verstandhouding met de wereld om hen heen.

Mijn missie:
Met mijn kennis en expertise, bevlogenheid, enthousiasme en passie voor het onderwijs wil ik helpen om scholen in staat te stellen om alle kinderen kwalitatief goed onderwijs en gelijke kansen te bieden.

Mijn doel:
Mijn doel is het stimuleren van de leer- en verbetercultuur in het onderwijs met een positief- kritische insteek, waarbij het in dialoog gaan over zowel de inhoud als het proces hoe leren zichtbaar wordt, de basis vormt.

Door het stellen van verdiepende vragen over groei en ontwikkeling hoop ik de ander aan het denken te zetten en uit te dagen daar een volgende stap in te zetten.

Mijn plezier:
Wanneer ik mijn kernkwaliteiten en talenten optimaal kan inzetten, daarbij het beste uit mezelf naar boven haal én een ander tot dienst kan zijn, voel ik mij een nog gelukkiger mens.